ABSOLVENTIADA 2013

        Este o zi insorita de vara, vineri dimineata, 5 iulie 2013…o parte din Oscer Sv se afla in parcare la Filadelfia…bagaje, aparate foto, entuziasm si multa voie buna…dar de ce toate astea? Se merge la Absolventiada 2013

    Dar ce e absolventiada? Hmm…noi, osceristii la finalul fiecarui an universitar serbam pe cei care, cu ajutorul Domnului sunt absolventi si mai mult decat asta, pe langa serbarea lor, incercam cu totii sa ne simtim bine si sa ne bucuram de minunatiile oferite de Creatorul nostru!

      Am invatat ca cele mai mari bucurii in viata sunt gratuite, asa ca am profitat la maxim de aceasta iesire si am batut drumul pana la Manastirea Humorului, la Cabana Maridor pentru a petrece un week’end impreuna. Vreme buna, drumetie, jocuri, mancare, trezit de dimineata, devotional, nopti nedormite, gratar, poze si multe alte amintiri frumoase! Sambata seara, 13 dintre absolventii osceristi au fost serbati, felicitati si solicitati la multe probe funny. Toti cei care s-au implicat in organizarea acestui eveniment au facut-o cu multa daruire si dragoste.

     Asta a inseamnat Absolventiada 2013 pentru noi…a fost un motiv sa ne apropiem mai mult unul de celalat, dar mai mult ca asta, ne-a ajutat sa ne apropiem mai mult de Cer, mai ales prin devotionalul de duminica dimineata. Am avut ocazia sa vedem minuni si raspuns la rugaciuni!

Lasati un comentariu

Vă rugăm să țineți cont de faptul că comentariile sunt moderate și rel="nofollow" sunt utilizate. Deci, vă rugăm să nu folosiți cuvânt cheie spam ori domeniu ca numele tau, sau acesta va fi șters. Să avem o conversație cu caracter personal și semnificativ în schimb.