Crăciunul. De la iesle la mall

     Sâmbătă, 12 decembrie 2009, de la ora 17:00, la Observator, mai exact în Sala de conferințe, va avea loc un eveniment special dedicat studenților, ce va cuprinde: colinde, film, concurs, discuții libere si un scurt mesaj biblic.

     Evenimentul este inițiat de Organizația „Fitzuica”, si se va desfășura în Suceava în colaborare cu OSCER Sv (Organizatia Studenților Creștini Evanghelici din România – Suceava)! Pentru a face cunoscut acest eveniment,membrii OSCER Sv împreună cu cei de la „Fitzuica” vor merge vineri, 11 decembrie, de la ora 16:00 în campusul studențesc sucevean.

      Sunt așteptați studenți din orice mediu religios, pentru a participa la bucuria nașterii Domnului Isus Hristos. Intrarea este liberă si veți primi si un cadou .

Lasati un comentariu

Vă rugăm să țineți cont de faptul că comentariile sunt moderate și rel="nofollow" sunt utilizate. Deci, vă rugăm să nu folosiți cuvânt cheie spam ori domeniu ca numele tau, sau acesta va fi șters. Să avem o conversație cu caracter personal și semnificativ în schimb.