Tabără de ski OSCER Suceava (17.02 -21.02)2010

  În perioada 17-21 februarie, va avea loc tabăra anuală de ski a studenților creștini din Suceava. Locația, ca și în anii precedenți, va fi în Maramureș, mai exact în stațiunea montană Borșa.

Tabăra se adresează tuturor studenților, viitorilor studenți, sau absolvenților care iubesc iarna, muntele, sporturile de iarnă, dar și celor care vor să încerce aceste sporturi.

            Se vor organiza diferite activiți – ski/snowboard/săniuș/nailon-ush, drumeție până la ” Cascada Cailor ” (cascada cu cea mai înaltă cădere de apă din România), dacă vremea ne permite vom încerca chiar și un hike scurt până în ” Țaua Gargalau „, unde se află lacul Izvorul Bistriței, și multe altele. În serile petrecute împreună vor fi organizate multe jocuri, ca de exemplu: remy, uno, șah, etc.

            Astfel că singurul lucru pe care trebuie să-l aduceți de acasă e buna dispoziție.

Și nu uitați să invitați și prietenii necreștini, o sa fie bineveniți!

Costul taberei este de 140 lei incluzând 4 nopți de cazare și 3 mese asigurate pe zi.

Transportul va fi asigurat cu mașini personale, costul fiind de aproximativ 25lei (dus-întors).

            Pentru mai multe detalii, persoanele de contact sunt: Cornel Cercetașul 0742082574 și Lory 0728856564.

Lasati un comentariu

Vă rugăm să țineți cont de faptul că comentariile sunt moderate și rel="nofollow" sunt utilizate. Deci, vă rugăm să nu folosiți cuvânt cheie spam ori domeniu ca numele tau, sau acesta va fi șters. Să avem o conversație cu caracter personal și semnificativ în schimb.