OSCER Sv ÎN MISIUNE

  Duminică, 20 decembrie 2009, studenții creștini evanghelici din Suceava, se vor implica în lucrarea de răspândire a Evangheliei în localitatea Greațca, o localitate în care s-a construit un loc de închinare ce oferă posibilitatea apropierii de Dumnezeu. Studenții vor participa la programul de dimineață prin rostirea mesajelor biblice, prin cântare și poezii.

În localitatea Greațca, Dumnezeu a început să lucreze la inimile localnicilor, lucrul vizibil prin participarea unor persoane în mod consecvent, care se roagă cu credință pentru consăteni. Dorința noastră este ca El sa-și facî simțită prezența în cântările prin care îl vom lăuda, prin mesajele ce vor prezenta lucrarea măreață a lui Isus Hristos și toate acestea să atingă într-un mod sublim sufletelor noastre și a celor care vor fi acolo.

Plecarea va fi la ora 08:15 de la Centrul Creștin Filadefia – Suceava.

Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 0748.701 051 – Emanuel Vieriu, responsabil departament de misiune.

Se cere punctualitate și susținere în rugăciune!

Lasati un comentariu

Vă rugăm să țineți cont de faptul că comentariile sunt moderate și rel="nofollow" sunt utilizate. Deci, vă rugăm să nu folosiți cuvânt cheie spam ori domeniu ca numele tau, sau acesta va fi șters. Să avem o conversație cu caracter personal și semnificativ în schimb.